Τα θερινά μαθήματα για το καλοκαίρι του 2020

Τη Δευτέρα 15 Ιουνίου 2020 ξεκινούν τα θερινά μαθήματα για την προετοιμασία των μαθητών της Γ’ Λυκείου Ενιαίου αλλά και Επαγγελματικού. Καθηγητές όλων των ειδικοτήτων, με πολυετή πείρα και άρτια κατάρτιση αναλαμβάνουν να καθοδηγήσουν σωστά τους μαθητές προς την υλοποίηση των στόχων τους. Η οργάνωση και η μεθοδικότητα στη διδασκαλία του χώρου μας μπορούν να παρακινήσουν το μαθητή, ώστε να στοχεύσει ψηλά και να «δουλέψει» με επιμονή και προσήλωση για τους στόχους του.

Τα ολιγομελή τμήματα και η ολοκληρωμένη διδασκαλία μας δίνουν τη δυνατότητα να επικεντρωθούμε ουσιαστικά στις ανάγκες του κάθε μαθητή. Τα παιδιά νιώθουν ασφάλεια με αποτέλεσμα να ενεργοποιούν όλες τις δυνάμεις τους για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα, ενώ ταυτόχρονα καλύπτουν τυχών μαθησιακά κενά και κατανοούν σε βάθος την εξεταστέα ύλη τους, ακολουθώντας ένα σωστά δομημένο πρόγραμμα διδασκαλίας.

Γι’ αυτό και η θερινή προετοιμασία είναι ωφέλιμη για τους μαθητές. Στα θερινά μαθήματα ο μαθητής έρχεται σε μια πιο ουσιαστική επαφή με τα πανελλαδικά εξεταζόμενα μαθήματα, εξοικειώνεται με τη θεωρία τους, η οποία διδάσκεται αναλυτικά και την εφαρμόζει σε ασκήσεις. Γνωρίζει τις μεθοδολογίες, οι οποίες είναι πολλές, ενώ ταυτόχρονα εξασκείται με πολλές ασκήσεις. Κατά τη διάρκεια των θερινών μαθημάτων υπάρχει αρκετός χρόνος, ώστε να καλυφθεί ένα μεγάλο ποσοστό της ύλης αλλά και για να καλυφθούν κενά που ενδεχομένως υπάρχουν. Είναι γεγονός ότι οι μαθητές που δουλεύουν μεθοδικά κατά τη διάρκεια των θερινών μαθημάτων διατηρούν προβάδισμα σε σχέση με άλλους υποψηφίους.

Μπαίνοντας λοιπόν, για ακόμη μία χρονιά, στα βαθιά άλλα όμορφα νερά της Γ΄ Λυκείου, όλοι εμείς, οι καθηγητές και οι υπεύθυνοι του Κέντρου Διδασκαλίας Ιδιαιτέρων Μαθημάτων, περιμένουμε τους μαθητές αλλά και τους γονείς τους για να μας γνωρίσουν και να μας εμπιστευτούν την καθοδήγηση των παιδιών τους.