Συγούρα Δώρα (Μαθηματικός)

Συγούρα Δώρα

Η αγάπη μου για μαθηματικά άρχισε να γίνεται φανερή από τα μαθητικά μου χρόνια και με οδήγησε συνειδητά στο να επιλέξω να σπουδάσω στο Μαθηματικό τμήμα του ΑΠΘ. Αμέσως μετά την αποφοίτηση μου άρχισα να εργάζομαι στο χώρο της εκπαίδευσης, προσπαθώντας να μεταδώσω το μαθηματικό τρόπο σκέψης στους μαθητές μου αλλά και τον θαυμασμό μου για τον «κόσμο» των μαθηματικών και όλα όσα μας προσφέρουν.

Από το 2005 εργάζομαι ακούραστα και βρίσκομαι δίπλα στα παιδιά και τις οικογένειές τους συνεισφέροντας το καλύτερο δυνατό για το μέλλον τους και βοηθώντας τους να εισαχθούν στη σχολή που επιθυμούν.

Επιπλέον, με στόχο την καλύτερη εξειδίκευση και έχοντας πάντα ως οδηγό τη δια βίου μάθηση και εκπαίδευση αποφάσισα το 2018 να φοιτήσω στο Μεταπτυχιακό Πρόγραμμα Σπουδών στα Μαθηματικά του Ελληνικού Ανοικτού Πανεπιστημίου.

Κίνητρο μου στην εκπαίδευση αποτελούσε πάντα και θα συνεχίσει να αποτελεί το ενδιαφέρον μου για τον επιστημονικό τομέα των μαθηματικών αλλά και η αγάπη μου για τα παιδιά. Ο συνδυασμός αυτών των δύο μου δίνει καθημερινά θάρρος για να συνεχίσω το έργο της διδασκαλίας με ειλικρίνεια, υπομονή και επιμονή.